Vis uit de oven

Dat vis gezond is weten we allemaal. Maar we weten niet allemaal hoe we deze gezonde lekkernij makkelijk én lekker kunnen bereiden.

Bij deze een tip van een eenvoudig maar lekker visgerecht. Zeker ideaal voor de 'beginnende' viseter.

 

Ingrediënten:

 100 gram witvis-filet (kabeljauw, tilapia) per persoon

 mosterd

 olijven

 zongedroogde tomaatjes

 aardappelpartjes (voorgekookt)

 olijfolie

 Italiaanse kruiden (of zout, peper, oregano)

 

To do:

 Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius. Leg de visfilet op een groot stuk aluminiumfolie en bestrijk de vis met een laagje mosterd. Leg daarop de (kleingesneden) stukjes olijf, zongedroogde tomaat en de aardappelpartjes. Italiaanse kruiden (of zout, peper, oregano), scheutje olijfolie er overheen en maak het aluminiumfolie dicht. Je maakt één pakketje pp. Pakketjes in de oven leggen en na ongeveer 30 minuten heb je een heerlijk visgerecht.

 

 

 Lekker met een frisse salade en / of (gestoomde) brocolli.