spaghetti met walnoten, tomaat en olijven.

Soms heb je wel eens van die dagen .... Weinig tijd om te koken, maar je wil toch iets lekkers en gezonds op tafel zetten. Dit recept is daar ideaal voor: super makkelijk én snel klaar.

Wat heb je nodig voor 4 personen?

 

 - 400 gram volkoren spaghetti

 

 - olijfolie / kokosolie

 

 - 25 gram walnoten (gehakt)

 

 - 2 eetlepels pijnboompitten

 

 - 200 gram cherry tomaatjes

 

 - 1 theelepel gedroogde oregano

 

 - 2 eetlepels gehakte peterselie

 

 - 12 pitloze zwarte olijven in plakjes

 

Kook de spaghetti beetgaar. Verhit de olie in een pan en bak de walnoten en pijnboompitten 2-3 minuten. Voeg de cherry tomaatjes en de oregano toe en stoof tot deze zacht zijn. Voeg de peterselie en de zwarte olijven toe en breng op smaak met peper en zout. Schep de spaghetti door de saus, goed roeren en klaar.

 

Heerlijk met een frisse salade.

 

 

 

Smakelijk eten.