Margoo

Hallo,

Ik ben Margoo en ik ben founder van marGOo (bewegingsdeskundige – voedingscoach).

Mijn leven staat in het teken van Sport, Bewegen & Gezonde Voeding. Het is mijn hobby én mijn passie.

Deze passie wil ik heel graag met de rest van de wereld delen. Ik wil mijn omgeving inspireren om te kiezen voor een gezonde leefstijl.

Daarnaast heb ik me ontwikkeld als bewegingsdeskundige én voedingscoach. Deze mogelijkheid heb ik gecreëerd om niet alleen mijn omgeving te inspireren maar om ook als professional op dit gebied werkzaam te kunnen zijn.

 

Als voedingscoach werk ik met gedreven dames en heren. Mensen in de bloei van hun leven met een drukke baan, gezin, volle agenda, noem maar op. Mensen die veel ballen in de lucht moeten houden. De meeste mensen kloppen bij me aan omdat ze het moeilijk vinden om in hun drukke leven goed voor zichzelf te zorgen op het gebied van gezonde voeding en / of beweging. Dit varieert van het ervaren van snaai- of zelfs eetbuien tot het niet meer kunnen stoppen met tracken van hun voeding uit angst voor …. Of van het niet meer in staat zijn om gezonde maaltijden te maken na een drukke werkdag tot het niet meer weten ‘waar ik moet beginnen’.

Tijdens de coachsessies brengen we in kaart wat jouw doelen zijn. Waar wil je naar toe en hoe zie jij jezelf over een jaar en over drie jaar? Waar wil je staan op het gebied van voeding, beweging én mindset? En we brengen in kaart waar je nu staat op alle drie de gebieden. Op deze manier maken we samen inzichtelijk waar we naar toe gaan werken én hoe we dat gaan doen. Je krijgt inzicht in niet werkbare patronen. Wat weerhoudt jou er (onbewust) van om je doelen te bereiken. We creëren structuur en overzicht in je weken, werken aan een stukje stressmanagement en uiteraard vergroten we je kennis op het gebied van voeding. Aan het einde van het programma kun je bewuste keuzes maken, heb je een ijzersterke mindset ontwikkeld en kun je je nieuwe gewoontes zelf onderhouden.

 

Ik gun het jou. Ik gun het jou om je fijn te voelen. Om lekker in je vel te zitten. Om gezond en energiek te zijn. Om je krachtig te voelen. Om krachtige keuzes te maken. Om keuzes te maken waarvan je écht gelukkig wordt.