Update ontwikkelingen marGOo

Misschien is het je opgevallen dat het een tijdje iets rustiger is geweest op de social media van marGOo. Buiten het delen van een paar blogs en recepten was er niet zo veel te beleven. 

Dat kwam (een beetje) omdat het vakantie was maar ook omdat ik achter de schermen druk ben geweest met zaken uitzoeken, nadenken over nieuwe informatie en mogelijkheden en het creëren van een plan.

En zoals je wellicht wel weet: nieuwe zaken kosten tijd.

En dat is niet erg. Als je iets goed wil aanpakken en wegzetten dat mag tijd nooit de beperkende factor zijn. 

Inmiddels ben ik heel wat stappen verder en staat er een hele mooie ontwikkeling voor de deur. Ook dít heb je al kunnen zien op mijn instagram en op mijn facebookpagina. 

Ik heb me als transformatiecoach aansluiten bij  Femmevalerie.

Deze kans kwam op mijn pad en die heb ik met beide handen aangegrepen. Het is een mooie stap in mijn carrière als coach met als fijne bijkomstigheid dat ik mag werken in een team van gedreven coaches die allemaal eenzelfde visie en drive hebben als ik. 

Bij Femmevalerie kunnen gedreven dames terecht voor hoogwaardige coaching op het gebied van voeding, beweging én mindset. Er is keuze uit verschillende programma's. Coaching is zowel individueel mogelijk als in groepsverband. Meestal vindt coaching plaats op afstand (via skype en telefoon) en in geval van individuele coaching is het ook mogelijk om face to face met je coach te spreken. 

De overall doelstelling voor alle dames is het creëren van een krachtige mindset en een lifestyle met balans, rust én overzicht. Uiteraard heeft iedereen daarnaast zijn eigen persoonlijke doelen en is alle coaching op maat. 

Inmiddels ben ik van start gegaan met persoonlijk traject waarbij ik zelf wekelijks gesprekken heb met mijn coach. Want ook een coach ziet het belang en de meerwaarde van persoonlijke groei. Je bent nooit klaar met leren en je kunt jezelf áltijd blijven ontwikkelen. Daarnaast ben ik heel praktisch bezig om de werkwijze van de coaches van Femmevalerie volledig onder de knie te krijgen.

Per 1 oktober ga ik écht van start als coach. Ik ga 5 dames begeleiden in het She PWR programma. Dit is een programma wat exclusief is voor gedreven vrouwen die met hun shape, voeding én mindset naar een next level willen gaan. Dames die bereid zijn om in zichzelf te investeren. Dames die de vicieuze cirkel van ongewenste gewoontes willen doorbreken.

Dit is een hele korte samenvatting van wat er de afgelopen tijd gaande is geweest. 

Heb je vragen: stel ze gerust!

En wil je weten of jij een match bent voor het She PWR programma? Maak dan een afspraak met me voor een introductiegesprek.